Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 79


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

                                              ΄΄ Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ΄΄

                                        Σ.Μπλιούρα 2  50100 Κοζάνη



                                      Τηλ&Fax :2461036480

                           Email:syllogosgreveniotonkozanis@gmail.com

                           Syllogosgreveniotonkozanis.blogspot.com


                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  79              27 07 2015

Το χορευτικό τμήμα του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης  “ Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ”, συνεχίζοντας τις πολιτιστικές  του  δραστηριότητες συμμετείχε στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία για το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής, ο χορευτικός σύλλογος Μετσόβου την Κυριακή 26 07 2015.Συμμετείχαν και τα χορευτικά του Συνδέσμου Συρρακιωτών  Ιωαννίνων, του πολιτιστικού συλλόγου Γέφυρας Θεσσαλονίκης (Μέτρες – Σωζόπολης) και ο τοπικός χορευτικός σύλλογος Μετσόβου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τραγούδια και αναπαράσταση εθίμων του Μετσόβου και  έκλεισε με χορούς των συγκροτημάτων που συμμετείχαν.
Αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος (έβρεχε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης),τα χορευτικά συγκροτήματα συνοδεία της ορχήστρας του Καραβιώτη Φώτη, χόρεψαν και διασκέδασαν το πλήθος.
Ακολούθησε γλέντι των συγκροτημάτων σε γνωστή ταβέρνα του Μετσόβου, με πλούσια εδέσματα, παραδοσιακές Μετσοβίτικες πίτες και άφθονο κρασάκι με την ορχήστρα του Φώτη Καραβιώτη, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ευχαριστούμε θερμά τον χορευτικό σύλλογο Μετσόβου για την πρόσκληση που μας έκανε και για την πατροπαράδοτη Μετσοβίτικη φιλοξενία.




O Πρόεδρος                                                         Ο Γ. Γραμματέας


Μπουκάλης Δημήτριος                                        Λότσιος Αθανάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου