Τρίτη 15 Μαΐου 2012

10. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ



ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ





Το νεοεκλεγέν 12ο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ” που προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 21ης Μαρτίου 2012 επισκέφθηκε τη Δευτέρα 14 Μαΐου, παραμονή της εορτής του Αγίου Αχιλλίου πολιούχου της πόλης των Γρεβενών,  σε εθιμοτυπική  επίσκεψη τον Αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη και Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Ενημερώσαμε  τον Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο για τις μέχρι τώρα δραστηριότητες και  τους σκοπούς και δράσεις του συλλόγου. Ζητήσαμε να έχουμε συνεργασία και συμμετοχή σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στα Γρεβενά. Συζητήσαμε τη δυνατότητα  πραγματοποίησης κοινών εκδηλώσεων.
Ο αντιπεριφερειάρχης κι ο δήμαρχος επισήμαναν την πλούσια δράση , τις επιτυχημένες εκδηλώσεις του συλλόγου,  τη δυνατότητα που είχαν οι κάτοικοι μικρών  οικισμών των Γρεβενών να παρακολουθήσουν παράσταση του χορευτικού του συλλόγου μας και μας δήλωσαν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων να σταθούν αρωγοί και συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων του συλλόγου μας.
Στη συνέχεια τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με  πρόεδρο τον  κ. Δημήτριο Μπουκάλη, τον  αντιπρόεδρο κ.  Δημήτριο Κολτσίδα, το Γ.Γραμματέα  Βασίλειο Αποστόλου, τον ταμία κ. Αθανάσιο Λότσιο, την έφορο χορευτικού κ. Παναγιώτα Μανταλά συμφάγαμε σε γνωστό ψητοπωλείο της πόλης με τοπικά παραδοσιακά εδέσματα μανιτάρια και ζυγούρι, πρόβατο σε μορφή σουγλιμάδας (κεμπάπ). 

Ακόμη θέλουμε να ευχαριστήσουμε την αντιδήμαρχο κ. Κατερίνα Πέτρου για την ευγενική χειρονομία του κεράσματος καφέ προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου