Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013

28. ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ
 Κοζάνη, 6-7-2013

                 Αρ. Πρωτ.63                                             ΣΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

        Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ

Σ. Μπλιούρα 2

Τηλέφωνο &fax: 2461036480

e-maill:syllogosgreveniotonkozanis@gmail.com

ιστοσελίδα: syllogosgreveniotonkozanis.blogspot.com

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28Θέμα: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης  “ Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ” ανακοινώνει ότι το δεύτερο Γρεβενιώτικο παραδοσιακό πανηγύρι που είχε προγραμματισθεί για το Σάββατο 6 Ιουλίου 2013  λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών μετατίθεται για το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 στο χώρο του “Νιάημερου” Κοζάνης  και ώρα 9.00 μ.μ με παραδοσιακή ορχήστρα (Αποστόλης Κασιάρας στο κλαρίνο, Θανάσης Παπαργύρης τραγούδι).

Στον τόπο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί γιορτή παραδοσιακής διατροφής με έκθεση προϊόντων της περιοχής μας. Οι εκθέτες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Δημήτρη Μπουκάλη στο τηλέφωνο 6944685773.

Ακόμη θα υπάρχει έκθεση εικόνων με τις ομορφιές του τόπου μας και προβολή φωτογραφιών για όλους τους οικισμούς των Γρεβενών.

Με τη συμμετοχή μας, διατηρούμε ζωντανή την παράδοση του τόπου μας, αναδεικνύουμε την πολιτιστική κληρονομιά, προβάλλουμε τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα διατροφής.                                               Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                      Ο Γ. Γραμματέας

Δημήτριος Μπουκάλης       Βασίλειος Αποστόλου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου