Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

24. 1η ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ- 1η ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ” κάλεσε  την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 σε συνεστίαση τα διατελέσαντα μέλη  Διοικητικών Συμβουλίων και Εξελεγκτικής Επιτροπής από την ίδρυση του συλλόγου το έτος 1979 ως σήμερα. Παραβρέθηκαν είκοσι έξι (αρ.26) μέλη από τα 67 που στελέχωσαν το σύλλογο στα δώδεκα διοικητικά συμβούλια. Ο αριθμός κρίνεται ικανοποιητικός, καθότι αρκετοί έφυγαν από τη ζωή ή η επικοινωνία ήταν αδύνατη  σε πολλά από τα μέλη των Δ.Σ. Είναι η πρώτη συνάντηση και όλοι οι παραβρεθέντες εκτίμησαν θετικά την πρωτοβουλία.
Η εκδήλωση άνοιξε με τοποθέτηση του προέδρου του συλλόγου κ. Δημήτρη Μπουκάλη  που εκτός από το καλωσόρισμα και τις ευχαριστίες για την ανταπόκριση των μελών να παραβρεθούν στην εκδήλωση ανέλυσε τις δραστηριότητες  του συλλόγου, την προοπτική, την αναγκαιότητα του συλλόγου, ζήτησε την ενεργή και συνεχή στήριξη των μελών στις εκδηλώσεις. Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο γραμματέας του συλλόγου Β.Αποστόλου ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη ως προς την οργάνωση του γραφείου, τη λειτουργία ιστοσελίδας που μέσα σε ένα χρόνο έχει 88 αναρτήσεις, τη συνεχή βράβευση σπουδαστών τα τελευταία πέντε χρόνια με σύνολο βραβευθέντων 188. Ακολούθως το λόγο έλαβε το ιδρυτικό μέλος και διατελέσας πρόεδρος κ. Νικόλαος Ζυγούρας ο οποίος βαθιά συγκινημένος ευχαρίστησε το σύλλογο για την πρωτοβουλία, ήταν κάτι που το περίμενε χρόνια, έκανε ενημέρωση για τη δωρεά των 500.000 δραχμών που πρόσφερε  ο σύλλογος το 1990 στο εξωκλήσι του Αγίου Χαραλάμπους  για τελειοποίηση βοηθητικής αίθουσας.  Αμέσως το λόγο έλαβε ο πρώην πρόεδρος Χρήστος Ζυγούρας  ο οποίος με το λόγο του και τις πράξεις του δήλωσε ότι θα είναι παρών σε  όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου. Αναφέρθηκε για την οικονομική στήριξη που παρείχε ο σύλλογος κατά τη διάρκεια της θητείας του στο εξωκλήσι του Α. Χαραλάμπους. Ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτριος Λαγιώτης  τόνισε την ανάγκη στήριξης του συλλόγου, του άρεσε η καινοτόμα πρωτοβουλία του νυν Δ.Σ.
Το λόγο έλαβαν ακόμη το ιδρυτικό μέλος κ. Μήτσιου Δημήτριος ο οποίος ζήτησε να πραγματοποιήσουμε μία παρόμοια εκδήλωση με τα νέα παιδιά  Γρεβενιώτικης καταγωγής με σκοπό την αλληλογνωριμία. Το λόγο έλαβαν και τα μέλη του Δ.Σ Φαρμάκης Γιώργος, Δαλαμπίρας Νίκος. Την αναγκαιότητα πλαισίωσης του συλλόγου με νέα παιδιά αναφέρθηκαν και οι Χρήστος Μπούζμπας, Μαίρη Τολίκα. Για την ιστορία αναφέρω και τα άλλα μέλη που συμμετείχαν στη συνεστίαση που όλοι τους δήλωσαν ότι θα είναι κοντά στο σύλλογο, με συμμετοχή στις εκδηλώσεις. Ήταν οι Βαϊνάς Ανδρέας, Ευαγγελόπουλος Γεώργιος, Καραγιάννη Αικατερίνη, Κατσαντώνη Βασιλική, Κολτσίδας Δημήτριος, Λαναράς Βάιος, Λιάκος Κων/νος, Λότσιος Αθανάσιος, Λότσιος Ευάγγελος, Μανταλά Παναγιώτα, Νέστορας Παναγιώτης, Παπαργύρης Σπύρος, Πλιάτσιου Περιστέρα, Ράμμου Άρτεμις, Τζημούρτας Νικόλαος, Τολίκας Αναστάσιος.
Ευχαριστούμε τα τηλεοπτικά κανάλια TOP και WEST για την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης και τους υπεύθυνους του εξωκκλησιού του Αγίου Χαραλάμπους για τη φιλοξενία που μας παρέχουν για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων του συλλόγου μας όταν τους το ζητήσουμε.

Βασίλης Αποστόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου